sâmbătă, 29 mai 2010

29.05.2010: O zi memorabila...

Photobucket
Da, si totusi... un nume prea mare pentru o zi prea scurta [:))]


De trei zile ne-am fost planuit, sa mergem, la padure si cum de padurea Hoia ne-am plictisit deoarece week-urile anteriaore tot acolo am fost, am zis sa incercam si ceva nou, cum ar fi sa mergem la o prietena de-a noastra la padure [:D].

Zis si facut, ne-am sfatuit intre noi ce, cum, cand si pana la urma am dus-o pana la capat, am mers [:D]. Am pus fiecare bani, intre 5-10 lei de persoana, cumparaturi facute... etc, tot tacamul il aveam deja.

Vineri seara, agitatie [:))] "Bah l-ai anuntat pe Ionutz?", "Trenu-i la 7:55 ! [mess]", trebuia sa-i informez in mare parte eu, pe cine puteam... fiecare si-a anuntat "apropriatii" [:))] (Vodafone vs Orange !)

A venit si ziua de sambata, 29 [:))] m-am trezit inaintea ceasului cu 30 de minute m-am pregatit (spalat, imbracat...etc) si m-am pus la PC pana sa ma pornesc.
Sa facut deja vre-o 6:30/40 si am tulit-o din casa [:))], ironia e ca am asteptat un autobuz 10 minute si am inceput sa injur in gat "Ce ma-ta faci de nu vii?" dar dupa o serie lunga de... injuraturi a venit.

Am ajuns la gara (pe la 7:20), mi-am luat bilet si am asteptat in fata garii.
Peste 10 minute se prezinta prima persoana, Deni (i love this girl 8->) dupa care m-am dus cu ea sa-i iau bilet si dupa aceea a venit si restul "gastii Cangrena" [>:)].

Ceasul era deja si 44 si noi mai asteptam dupa o tipa noua, Ana, habar n-am cine e [:-??] dar pacat ca nu a venit [:(], nu s-a putut trezit (noapte alba!). [:D]
P.S. Ana data viitoare cand te chemam nu mai trebuie sa pui bani, ii ai pe astia 10 lei [:D] intelegi tu ideea (by udYYY).

Ne-am dus spre tren... unde ca sa vezi ghinion, nu mai aveam locuri [:))] oricum nu au contat mult locurile deoarece am mers doar doua statii, pana-n Suceag... distractia de 15 minute pe tren a fost in floare [:))] dar cand am ajuns PRAF (in sensul BUN !).

De la gara pana la udyy am mai facut in jur de 20 de minute, de acolo am luat ce ne mai trebuia, gradatu si tacamurile de unica folosinta [:D] si am plecat.
Drumul catre padure a fost al naibii de obositor, trebuia sa urci pe un deal [:))] si era destul de "abrupt" [:D] plus ca eu duceam gratarul, nu pot zice ca nu era greu, dar ma "taia" la degete si tot trebuia sa fac schimb de maini (lambada) [:D].

Cred ca am facut 30/40 de minute sau asa mi se pare mie, pana la locul unde trebuia sa stam. Urcam si urcam, urcam, urcam dealul de la un moment dat peisajur incepe sa capte o frumusete deosabita, Belvedere II [:))] vedeai tot satucul de acolo iar soarele se potrivea foarte bine cu livada prin care am trecut, accentua tot locul [:X] foarte frumos oricum, mai vreau o data ! [:))]

Intr-un final ajugem, punem paturile, bla, bla, bla... si eu, Deni si inca trei prieteni mergem la cirese [=p~] eram fix langa livada, am merg ne-am indopat bine si am venit inapoi. [:))]
Pe cand am ajuns focul deja era facut si am mai asteptat sa se incalzeasca gratarul (cu oloi) sa punem cartofii "prajiti" si carnea, doar de mici tin minte. [:))]

Oricum doar doua persoane au lucrat la gratar, eu si restul in mare parte ne-am pus pe joaca, magarul in mijloc. [:))] Cred ca m-am saturat de jocul asta, am fost de vre-o 5x magarul [:-<, :))].
Dupa ceva timp am ramas fara apa si s-a oferit udyyy sa mearga cu Carla si Victor, deci cat am asteptat dupa astia trei pana sa vina pfuuwai. [:))] Dar intr-un final au venit... plouati toti trei. [:))]

Dupa ce plecasera ei a inceput sa porneasca ploaia, si toti ne-am "adapostit" sub un nuc, aproape toti, vre-o patru prieteni si-au facut casa intr-un tufis [:))] foarte funny. [:D]
Dupa destula vreme a venit si udyyy cu apa, am mai stat un pic... in ploaie [:))] ne-a sunat mama ei, sa mergem la ea.

Okey, am inceput sa adunam tot, eu din nou cu gratarul [8-|] si restu care ce a apucat [:))] si hai sa mergem. Si tot asa mergem, mergem, merge, mergem pana ajungem jos unde eu, Razvi, Roby, Ionutz si Victor ne-am apucat de mancat ce am facut pe gratar [:))] asta pana sa coboare fetele, ne-am zgarcit un pic (mai mult) [:))]

P.S. Bogdy s-a dus dupa o minge, inapoi de unde am venit. [:))]

Mai aveam in jur de 10 minute pana la udyyy acasa si aici mergem, mergem, mergem si intr-un final suntem la ea [#:-S], mama ei ne astepta deja, pregatita cu prosoape, tot tacamul [:))] ne-am "uscat" toti si ne-am pus pe mancat ceea ce am facut [:)].

La udyyy am stat restul timpului pana la trenul de 7:30, unde cred ca toti s-au distrat si s-au simtit bine, desi pe fata unora se vedea o stare naspa (oboseala cred).
Pe la vre-o 4:40/5:00 udyyy si restul grupului, inafara de mine, Razvi si Bogdy, s-au pus la film, noi trei ne-am dus in curte sa ne jucam cu mingea [:))] ne-am jucat vre-o 30 de minute sau si mai bine de atat, dupa care am mers si noi inauntru, la film.

Ne-am pus fiecare unde a putut si pe jos, nu era niciun bai, conta sa vedem filmul [:))] si la un moment dat apare un catelus, nu-i mai tin minte numele, care parea foare inofensiv, dar numai nu asa a fost [:))] am inceput sa ma joc cu el dar la un moment dat a inceput sa faca crize [:))] si cum l-am lasat in pace, tot pe langa mine era [:-s]... dar se juca si el [:))] cu coltii [:D].

Ne-am distrat bine si cu catelul si cu mingea si la udyyy, pe la 6:20 ne-am apucat toti sa impachetat, imbracat dar in special de uscat adidasi [:))] adica eu, dar nu am reusit sa-mi usc adidasii cu uscatorul de par, [:))] asta e ! [:))]

Pe la 7 fara ceva toti am fost gata si am pornit spre gara, unde am asteptat trenul.
Dupa ceva vreme a venit si trenul ne-am luat "Serus" de la udyyy si ma urcat dupa vre-o 5 minute vine si Nasu' [:))] cred ca s-a facut cu 10 lei de pe noi (in total) [:))]

Cam asa mi-a fost ziua de 29 [:D] oricum multumesc familiei lui udyyy pentru gazduire si tot ! Foarte de treaba. Oricum toti am fost multumiti !

P.S. Am omis niste parti, cu cazaturi in noroi (eu, Roby, Bogdy) dar asta e mai putin interesant. [=))]

6 comentarii:

Bogdi spunea...

more to come...nu cred ca se poate explica prin cuvinte ziua asta...stay tuned:>bafta Big Daddy>:D<[cine stie cunoaste:>]:))

Anonim spunea...

chiar ai scris de ziua aia, cum ai zis...

Anonim spunea...

o sa tin minte ziua...ne-am distrat..

m2_robert spunea...

true frate true..ce sa zic... eu am facut toata treaba :))=)))

TAVY spunea...

fai mama cat a putut sa scrie impresaru :))

TzaCaNeL spunea...

Si pentru mine a fost zi memorabila :)) am avut banchetul :X

Trimiteți un comentariu