luni, 3 mai 2010

La stand up comedy, cu Trupa Deko.

Ieri 2 Mai, am fost cu un coleg la concertul de stand up comedy, a trupei Deko.
Eu personal regretam daca nu m-as fi dus, deoarece as fi pierdut o portie de ras al naibii de buna. [=))]
Ce detalii sa va dau ? Nu stiu ! [:))]
Ne-am pornit pe la 8 fara, catre Casa de Cultura (a studentilor) si... aaaa cand am ajuns, asta fiind pe la 8 si 20 sau chiar 8 jumatate am ramas "Fratee, da de unde lumea asta?!" [:))].
Photobucket

Okey, trec inca 20 de minute si se deschid usile, ma rog o singura usa pe unde trebuia sa ne ingramadim, eram in jur de, maxim 100 de persoane afara deci va imaginati.
Cand ne-am pornit si noi, sa intram... ne simteam ca la revolutia din '89 [:))] mare inghesuiala, impinsaturi(bine am zis?!)... si peste cateva minute, maxim 5 se aude o mica bubuitura (zbang!) la usa din dreapta, "Okeeey, deci 100% a luat careva usa in brate si a fugit cu ea" si toata lumea din jur era "Ooooooo", a fost foarte funny, asta e problema aici, cand scriu se pierde esenta aceea nu stiu cum sa zic, dar sper ca intelegeti. [:D]

Va scriu si cateva glume care le-am mai prins si eu [:D]

- Teo:
1. Ce ma scoate din minti sunt toate cacaturile astea, proverbele pe care le luam de bune, stii eu chiar tin la capacitatea analitica a oamenilor de a gandi si a judeca pentru ei... si un proverb iti trece pe langa ratiune si indirect in suflet "Da ma asa o fi ca se zice de multa vreme".
Am fost deprimat in ultima vreme si am avut niste prieteni care imi ziceau "Bai, nu fi prost traieste fiecare zi de parca ar fi ultima."
Si am incercat chestia asta, e foarte greu in fiecare zi sa cumperi costiug sa angajezi pocitoare sa mergi la cimitir sa te bagi in pamant dupa care te scoti de acolo si a doua zi din nou cumperi costiug... etc si e de cacat, m-am saturat de proverbele astea.

2. Eram in Timisoara si am vazut o agentie de turism, avea o frima mare pe care scrie "Agentia de turism Robinson Cruso"... acuma nu stiu cati, a-ti citit cartea da, nu e cel mai bun nume, adica... eu daca-mi fac un bordel nu-i zic "La Sifilis".
Agentia de turism Robinson Cruso, plecari vinerea ! Calatoreste cu noi si vei ramane 30 de ani blocat pe o insula pustie si iti vei face prieteni, unul, dar negru !

P.S. Glumele lui Vio si Costel nu mi le mai prea aduc aminte, dar am sa revin cu un edit la articol de-ndata ce-mi aduc aminte calumea. [:D]

1 comentarii:

m2_robert spunea...

tare :))

da despre padure si 1 mai cand scrii ? :-w ca a trecut ceva vreme :))

si despre fanul tau nambar uan ? :(

uiti de el ?:D

fa un post doar pt mine :X :))

oricum...asteptam postu cu padurea :))

Trimiteți un comentariu